torstai 16. helmikuuta 2012

-live ur life with style

Huomasin kun tossa olin kaupoilla että jokaisesta isokarhun liikkestä on loppunut minun kokoiselle punaiset farkut. Kyllä sitten kun tunnin tai pari siinä kierteli tarttui mukaan punaiset housut, jotka eivät kyllä farkkukangasta olleet. Jotenkin mystisesti kassalla sain niistä vielä 10 euroa alennusta, mutta ei mua haitannu ollenkaan ! (:
Nyt vielä kun osais kuvitella itteni noinki kirkkaissa ja räikeissä housuissa niin hyvä olis.



Tässä iltaamyöten rupesi sitten vähän tulemaan makean nälkä joten päätin vaivautumaan tekemään pirtelöä. Mansikka - banaani pirtelöä, josta tuli ihan hyvää. ainoa harmi oli että mansikat oli otettu pakkasesta. Tuoreet olis ollu niin paljon parempia !



Maitopurkista en ottanu kuvaa mut sekin kuuluu tohon pirtelön tekoon. Meidän kivikautisella "tehosekoittimella" tää homma suttas aika paljon, mutta työ palkitaan ! :)
Multa rupee loppumaan ideat tästä kirjoittamisesta, mutta oikein hyvää alkavaa lomaa (niille joilla se nyt alkaa) ja tässä hieman musakkia !
noorA kiittää & kuittaa

5 kommenttia:

  1. todella mukavanoloinen blogi ! en halua kritisoida tapaasi kirjoittaa, mutta itseäni häiritsee todella pieni fonttikokosi... tekstiä on hankala lukea. äläkä ota itseesi, sillä blogi on kiva ja valta sinun ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi ! Välillä on hyvä saada lukijan mielipidettä ulkoasuun. On hyvä kun joku uskaltaa ilmaista mielipiteensä suoraan ja kritiikkiä bloggaajat tarvitsevatkin blogia parantamaan ! Otan asian heti seuraavassa postauksessa mieleeni ja pidän fonttia lukukelpoisena :)

      Poista
    2. Oi, jään odottamaan sitä innolla ! :)

      Poista
  2. Heissan! Sulla on mahdottoman siide blogi kuvineen ja stooreineen päivineen!
    Ajattelin,että on pakko liittyä lukijaksi,että pääsen jatkossakin lukemaan nokkelasti postauksiasi.

    Käys kurkistamassa mun blogiini ja jos viehettää niin liityppä lukijaksi! sekä katso "linkkaa blogisi" postaukseni,linkaa ja olet mukana arvonnassa!
    http://roopez.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Roope ! Ihastuin itse blogiisi aivan valtavasti ! Lukijasksihan siina oli heti ryhdyttävä ! :)

      Poista