maanantai 19. joulukuuta 2011

-where is my happy ending ?


Miks kaikki ei vois mennä niinku pitäis ? miks ihmisiin on nykyään tosi vaikee enään luottaa ? miks ihmiset jotka luulee tuntevan, loppujen lopuks osottautuu henkilöiks, joitä sä et enään tunnekkaan ?

Kun ihminen ajattelee, hän ajattelee itseään.
Jos ihminen sais ajatella tilanteen uudestaan, hän ajattelisi muita.
Jos ihminen ei ajattelis ollenkaan, ihminen ei olisi mitään.

Pia on joulu, eikä oo yhtään sellanen joulufiilis. Täällä Porissa (ainakaan keskustassa) ei ole yhtään valkosta taikaa. Ulkonakin on tosi ankeeta mennä ottamaan ns. talvikuvia, kun sitä lunta ei vaan kertakaikkiaan ole kahta tuntia enempää.
Tänää oli niin tylsä päivä. Oon ollu kotona vaan koko päivän, taino kyl mä kerran tossa pihalla kävin pyörtymässä, mut onneks frendi oli siinä mun kanssa ni kaikki oli hyvi loppujelopuks, olin vaa lyönu pääni asfalttiin, mut ei onneks vakavempaa. Ja aikaki menee niin nopeasti ! Mun synttäritki tuntuu ihan eiliseltä, vaiks ne oli 2. huhtikuuta.
mutta nyt täytyy koittaa joko sitä unta sais. Oikein iloista alkavaa jouluu kaikille !
noorA kiittää & kuittaa

5 kommenttia:

  1. Noora! Tuo kaikki kuuluu elämään ja kasvamiseen! Ihmisiin pettyy ja se tekee kipeää, mutta silti on jatkettava eteenpäin. Vaikka maa on musta niin joulu tulee ja vaikka mieli on musta niin elämä jatkuu.
    Olet nuori ja elämä on täynnä mahdollisuuksia. Pettymykset ja menetykset voivat tuoda mukanaan jotain parempaa, jotain joka on tarkoitettu!
    Jotkin ihmiset, sanat tai teot eivät ole suremisen arvoisia, joten jatka elämää ja nauti siitä.
    Tuo asia tuntuu nyt isolta, mutta lopulta sen arvo katoaa ja unohtuu! Pitäisikö sinun puhua jollekin ainakin tuosta pyörtyilystä, jos ei muusta?
    Itke älä ihmisen tähden,
    avaruuden kodista nähden
    on surusi pieni, mitätön,
    tomuhiukkasen arvo on yksilön.

    VastaaPoista
  2. Noora-kulta, kannattaa miettiä onko ongelma sinussa vai niissä muissa. Oletko itse niin hyvä ystävä vai oletko sattumalta sellainen, joka pettää toiset edes ajattelematta?

    VastaaPoista
  3. Vietit Janin kanssa todella paljon aikaa, jolloin muut kaverit jäivät miltei kokonaan huomiotta. Et välttämättä edes ehtinyt huomaamaan, millä tavalla ja mihin suuntaan kaverisi muuttuvat, vai oletko kenties itsekin muuttunut. Erottuasi Janista olet näemmä alkanut miettiä ja kaipaamaan vanhoja aikoja ja kavereita paljonkin. Pidä kavereistasi kiinni äläkä etäännytä itseäsi heistä, olit sitten suhteessa tai et!

    VastaaPoista
  4. niimpä noora ! herää siis jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä postaus on jo jokseenkin vanhahko. Tätä mieltä en enään ole, vaan elämä luistaa. Olen myös virheistäni ottanut opiksi ja pyrin korjaamaan tekemäni virheet ja tarpeen tullen olen pyydellyt anteeksi ja katunut huonoja tekojani. Olen siis ns. herännyt

      Poista