torstai 1. joulukuuta 2011

-ei yksinäinen unta saa


morjenstaaa ! Täs oon parin viikon sisällä miettiny että pitäiskö lähtee johonki rauhottumaan hetkeks. Jonneki misä ei olis paljoo muistoja tietyistä asioista. Olis varmaan piristävää lähtee välillä jonnekin pois hetkeks. Sais ainakin mietittyy noita asioita loppuun asti. Olis vaan kiva lähtee tien päälle, mennä vaan ja keksii sitten myöhemmin mitä tekisi. Ei pitäis hetkeen kehenkään yhteyttä muutakun ilmotellen et kaikki on hyvin. Vaikka junalla lähtisi jonkun vanhan tutun luokse pois porista tai jotain. Kunhan saisin vähän rauhaa. Nyt vaan ensiks pitäis päättää että minne. Haluisin ite pois täältä Satakunnan alueelta. Vaikka jonnekin Lappiin. Kuinka hienoa olis oikeesti olla ehkä juuri pari viikkoa jossain rauhallisessa paikassa miettien omii asioita ja samalla voisin päättää mitä mä haluan mun elämältä. Yks huono puoli tässä ideas olisi se, et oon todella sosiaalinen ja mun frendit on mulle melkein ku elämä (taino yks niistä on mun elämä).
   
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ja sit vois kirjottaa taas koulusta pikkasen. Ollaa luokan kans päästy tosi hyvin vauhtii noitten töiden kanssa. Ekas ns. koulupostaukses oli kuvii meidän tehtävistä, mut nyt tulee vähä esimakuu siitä millast meidä labratyöskentely on. Tehtävistä on tullu paaljon vaikeempia ja niissä tarvitaan oikeesti jo älyäkin.Yhelle kaverilleki lähetin viestillä meidän yhden tehtävän ohjeet ja vastauksena tuli vaan että mitä helvettiä ? Mut helppoa se on kun on mielenkiintoa ja motivaatiota harjotella ja opiskella.
jaa meitsi siel hääräilees







Täs on nyt pari kuvaa yksinkertaisesta työstä jota mekin tehtiin yhteensä noin 14 tuntia. Sitä tiskin määrää.. Meitä on luokassa noin 18 henkilöö, työ oli parityö eli oli n. 5 työtä (osa luokasta oli sairaana). Jokaises työssä käytettiin ainakin 12 mittapulloa (kuvassa yläpuolella), ja 5 x 12 = 60 pulloa. Plus kaikki lisävälineet kuten jäteastiat, mitta-astiat, tarpeelliset liuoksen siirto astiat ja ylimääräset dekantterilasit (keitinlasit)..

nomut multa loppu ideat tähä kirjottamisee jote hyvät yöt ja !jouluaattoon! enää 23 pvä. toivottavasti tulee hyvä jouluaatto<3<3<3<3<3 (huomatkaa sarkasmi) 
noorA kiittää ja kuittaa

1 kommentti:

  1. Ihana blogi sulla! Todellaki jään seurailemaan ♥

    http://jannuli.blogspot.com/

    VastaaPoista